Hvad er en gårdbutik

Kontakt gårdbutikken Vivis Pryd på telefon 294 16 294. Adressen er Toftehøj 3, 4160 Herlufmagle.

En gårdbutik er en butik på en gård. Sortimentet er meget forskelligt.

Vores gårdbutik er en blandet landhandel. Og det er sagt med et stort smil.

Selve bygningen er en gammel stald som vi har rengjort og malet, og vi har beholdt meget af den gamle indretning. Du vil kunne se de gamle båse, hvor der har stået grise, køer og en hest. Det er meget hyggeligt.

Trappen til 1. salen har vores tømrer lavet. 1. salen har tidligere været halm- eller kornlager, men den forrige ejer brugte også rummet som atelier.

Vi er et statskontrolleret økologisk landbrug og har valgt primært at sælge det vi selv kan dyrke, selvfølgelig uden kunstgødning og sprøjtegift. På den måde kan vi altid stå inde for det vi producerer og altid give dig en garanti; at vi både mener og gør det vi siger. Se mere

Selvom det hedder stalddørssalg af æg, er vi mere end det. Når du kommer ind i gårdbutikken vil du se mange forskellige ting. Der er altid betjening, fordi vi vil så gerne snakke med dig og vise dig, hvad vi har. Der er derfor en normal åbningstid, og vi har næsten altid åbent. Kommer du uden for åbningstiden kan ringe på klokken ved døren.

Har du har brug for at komme uden for åbningstiden, så kan du naturligvis ringe og eller sende SMS så vi kan lave en aftale.

Betegnelsen gårdbutik rummer for vores vedkommende følgende:

Stalddørssalg af statskontrolleret økologiske æg.

Hjemmelavet saft, sirup, syltetøj, sennep, chutney og hvad vi ellers lige synes giver mening.

Årstidens frugt og grøntsager dyrket på friland.

Bær og grønkål på frost. Vi synes det giver mening at fryse vores bær og grønkål ned til brug om vinteren, hvor vi også har brug for vitaminer.

Genbrug og loppefund og du finder mere i butikken end du kan se på hjemmesiden og vi arbejder på at katalogisere alle ting.

Udvalgte økologiske købmandsvarer, fx mel, linser og flækærter, som suppelement til vores økologiske grøntsager.

Nye ting som vi synes passer ind. Vi køber køkkenting og service fra Ib Laursen. Du finder fx de populære Mynte krus i gårdbutikken.

Værtindegaver og gaver til de små. Her er søde små hæklet tøjdyr og dekorationer af glas og lys.

Oplevelsestur. Se mere af landbruget og gå en guidet tur rundt om æbleplantagen. Her er også høns og bier.

Udstilling hos Vivis Pryd

Galleri og atelier. Akryl på lærred malet af Vivi Hjorth Hansen. Skønne malerier, små som store, farver eller ej. Malerierne hænger som udsmykning i gårdbutikken og du kan også gå på 1. salen som fungerer som galleri og atelier.

Uden for åbningstiden kan du kan enten ringe på klokken ved døren eller ringe og SMS på 294 16 294 så vi kan aftale, hvis du har brug for at komme på et specielt tidspunkt.

Velkommen i vores galleri og gårdbutik.

Adressen er Toftehøj 3, 4160 Herlufmagle. Se kort