Hvad er en gårdbutik

Kontakt gårdbutikken Vivis Pryd på telefon 294 16 294. Adressen er Toftehøj 3, 4160 Herlufmagle.

En gårdbutik er en butik på en gård og sortimentet er meget forskelligt. Nogle gårdbutikker er uden betjening, hvor man bare går ind og tager vare og lægger penge.

Når du kommer til gårdbutikken er der altid betjening, fordi vi vil så gerne snakke med dig og vise dig, hvad vi har. Har du tid fortæller vi gerne om vores økologiske landbrug og der er næsten altid smagsprøver på lækre delikatesser.

Selve bygningen er en gammel stald, som vi har rengjort og malet, og vi har beholdt meget af den gamle indretning. Du vil kunne se de gamle båse, hvor der har stået grise, køer og en hest. Det er meget hyggeligt.

Vivi bruger 1. salen over gårdbutikken til atelier og hendes smukke malerier giver en smuk kulisse for dit besøg. Den forrige ejer var kunstmaler og brugte også atelieret med det fine lysindfald når der skulle findes inspiration.

Der er faste åbningstider, og vi har næsten altid åbent.

Vores åbningstider kan du se på hjemmesiden, Facebook og Google.

Har du har brug for at komme uden for åbningstiden, så kan du naturligvis ringe og eller sende SMS på 294 16 294 så vi kan lave en aftale.
Vivi byder velkommen til Vivispryd


Betegnelsen gårdbutik rummer for vores vedkommende følgende:

Statskontrolleret økologiske æg lagt af vores egne høns, der går i frugtplantagen.

Økologiske delikatesser saft, sirup, syltetøj, sennep, chutney og hvad vi ellers lige synes giver mening.

Slik og økologiske is til hverdag og fest.

Årstidens økologiske frugt og grøntsager dyrket på friland.

Økologiske bær og grønkål på frost. Vi synes det giver mening at fryse vores bær og grønkål ned til brug om vinteren, hvor vi også har brug for vitaminer.

Genbrug og loppefund og du finder mere i butikken end du kan se på hjemmesiden og vi arbejder på at katalogisere alle ting.

Udvalgte økologiske varer, fx mel, som suppelement til vores økologiske grøntsager.

Nye ting som vi synes passer ind. Vi køber køkkenting og service fra Ib Laursen. Du finder fx de populære Mynte krus i gårdbutikken.

Værtindegaver og gaver til de små. Her er søde små hæklet tøjdyr og dekorationer af glas og lys.

Oplevelsestur. Se mere af landbruget og gå en guidet tur rundt om æbleplantagen. Her er også høns og bier.

Udstilling hos Vivis Pryd

Galleri og atelier. Akryl på lærred malet af Vivi Hjorth Hansen. Skønne malerier, små som store, farver eller ej. Malerierne hænger som udsmykning i gårdbutikken og du kan også gå på 1. salen som fungerer som galleri og atelier.

Uden for åbningstiden kan du kan enten ringe på klokken ved døren eller ringe og SMS på 294 16 294 så vi kan aftale, hvis du har brug for at komme på et specielt tidspunkt.

Velkommen i vores galleri og gårdbutik.

Adressen er Toftehøj 3, 4160 Herlufmagle. Se kort