Økologisk brød på frost

Hos Vivis Pryd tror vi på at det kan lade sig gøre, at de varer du bruger i dagligdagen er produceret lokalt og derfor varierer hen over året og helst er økologiske.

Lækkert økologisk brød på frost

Det er lækkert med nybagt brød, men det er ikke altid at man har tid til det.

Derfor har vi valgt at hjælpe dig med lækkert brød. Vi har gulerodsboller og surdejsboller lavet på gode råvarer og naturligvis økologisk.

Bollerne er på frost og pakket så det er nemt at tage et par stykker ud og sætte på brødristeren.

Økologisk mel fra Quartz Mølle
Luftig økologisk surdejsbolle

Økologisk surdejsbolle


Surdejsbolle uden gær med økologisk Purpur fuldkornshvedemel og Mariagertoba hvedemel. Den rene vare af vand, mel og salt.

Surdejsbollen smager rigtig lækkert og er det helt rigtige valg med 17% fuldkorn. Dejen er langtidshævet for at sikre den gode smag og frigivelse af vitaminer og minaraler fra melet.

Bollen skal tøs op og have en tur på brødristeren, så bliver den sprød uden på og vil stadig være blød inden i.

6 stk i en pose

lækker økologisk gulerodsbolle

Økologisk gulerodsbolle


Gulerodsbolle med gulerod og yoghurt og lidt groft mel, økologisk selvfølgelig. Dejen hæver i 4 timer for at sikre den gode smag og frigivelse af vitaminer og minaraler fra melet.

5 stk i posen. Tøs op og ristes på brødristen, så er bollerne som nybagte.

Gør det nemt for dig selv uden at gå på kompromis.